Jocurile gratuite pentru iunie 2020 la PlayStation Plus

Autor: Cosmin Aionita | 28.05.2020
Jocurile gratuite pentru iunie 2020 la PlayStation Plus

Sony Interactive Entertainment a dezvăluit jocurile gratuite pentru iunie 2020 ce sunt destinate abonaților PlayStation Plus. În așteptarea noului PlayStation 5, abonamentul PlayStation Plus nu mai include decât jocuri gratuite pentru familia de console PlayStation 4, iar unul dintre acestea știam deja că este Call of Duty: WWII.

Iată selecția completă de jocuri gratuite pentru luna iunie 2020 oferite abonaților PlayStation Plus:

  • Call of Duty: WWII (doar pentru PlayStation 4)
  • STAR WARS: Battlefront II (doar pentru PlayStation 4, disponibil din 2 iunie)

Jocurile gratuite aferente lunii mai 2020 – Cities: Skylines – PlayStation 4 Edition și Farming Simulator 19 – nu vor mai putea fi descărcate de abonații PS Plus decât până pe 1 iunie 2020 (inclusiv).

Deși subscripția PlayStation Plus nu mai include jocuri noi pentru PlayStation 3 și PlayStation Vita, posesorii acestor console vor putea descărca în continuare toate titlurile anterioare oferite prin intermediul PlayStation Plus și vor putea să se folosească de spațiul oferit în cloud pentru stocarea salvărilor, atât timp cât abonamentul PS Plus rămâne valabil.

Două shootere, ce includ atât campanii single player, cât și multiplayer consistent

Call of Duty: WWII a reprezentat schimbarea de direcție pe care mulți fani ai seriei o așteptau de ceva vreme: reîntoarcerea acțiunii în cel de-al Doilea Război Mondial. Jocul scoate în evidență eroismul soldaților care au luptat în acest conflict, acțiunea fiind trăită din perspectiva faimoasei Divizii 1 Infanterie a Armatei Statelor Unite ale Americii. Pe lângă campanie, componenta multiplayer include o serie de noutăți, precum modul War, iar modul cooperativ Nazi Zombies prezintă o nouă provocare.

Spre deosebire de primul Battlefront, Star Wars: Battlefront II beneficiază și de o campanie single player completă, cu o poveste ce umple golul dintre sfârșitul Episodului VI, care marca dispariția definitivă a Death Star-ului, și crearea organizației First Order ce precede începutul Episodului VII. Jucătorii intră în uniforma comandatului Iden Versio, lidera Inferno Squad, o unitate specială de elită a Imperiului Galactic.

În multiplayer, Star Wars: Battlefront II îmbină personajele și evenimentele din toate cele trei ere ale Războiului Stelelor: episoadele prequel, trilogia inițială, precum și noua sagă începută cu The Force Awakens. Nu mai puțin de 40 de jucători simultan se pot confrunta în bătălii plasate în locații faimoase ale universului Star Wars: Theed, Takodana, Starkiller Base, Yavin, Mos Eisley, Endor sau Hoth, cu posibilitatea de a pilota și nave de luptă în noile scenarii de tip Space Battle. Nu lipsesc nici eroii legendari ai seriei precum Darth Maul, Yoda, Kylo Ren, Rey sau Luke Skywalker, dar nici modul de joc Skirmish împotriva AI-ului, care poate fi abordat și în co-op.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News