Jocurile gratuite pentru octombrie 2020 la PlayStation Plus

Autor: Cosmin Aionita | 30.09.2020
Jocurile gratuite pentru octombrie 2020 la PlayStation Plus

Sony Interactive Entertainment a dezvăluit jocurile gratuite pentru luna octombrie 2020, ce sunt destinate abonaților PlayStation Plus. Vom primi, după cum am fost obișnuiți, două jocuri gratuite pentru familia de console PlayStation 4.

Iată care sunt jocurile gratuite pentru luna octombrie 2020 oferite abonaților PlayStation Plus începând cu 6 octombrie:

  • Need for Speed: Payback (doar pentru PS4)
  • Vampyr (doar pentru PS4)

jocurile gratuite octombrie 2020 PlayStation Plus

Jocurile gratuite aferente lunii septembrie 2020 – PUBG: PlayerUnknown’s Battlegrounds și Street Fighter V – nu vor mai putea fi revendicate de abonații PS Plus decât până pe 5 octombrie (inclusiv).

Deși subscripția PlayStation Plus nu mai include jocuri noi pentru PlayStation 3 și PlayStation Vita, posesorii acestor console vor putea descărca în continuare toate titlurile anterioare oferite prin intermediul PlayStation Plus și vor putea să se folosească de spațiul oferit în cloud pentru stocarea salvărilor, atât timp cât abonamentul PS Plus rămâne valabil.

Curse cu mașini și un RPG cu vampiri

Need for Speed Payback este descris drept o combinație de joc de acțiune și curse cu mașini, întregul concept fiind puternic influențat de filme precum cele din seria Fast & Furious. Avem parte atât de cursele obișnuite, de misiuni ce implică jafuri sau urmăriri cu poliția, toate desfășurate în mediul de joc deschis din Fortune Valley, dar și de o poveste mai prezentă ca niciodată. Jucătorii pot controla trei personaje principale: Tyler (supranumit the Racer), Mac (the Showman) și Jess (the Wheelman), în încercarea acestora de a se răzbuna pe The House, o grupare criminală ce controlează cazinourile, dar și forțele de ordine din regiune.

Vampyr îl are în prim plan pe Jonathan Reid, un doctor transformat în vampir, nevoit să aleagă între dorința sa de a ajuta oamenii și setea de sânge aproape incontrolabilă. Acțiunea jocului are loc în Londra anului 1918, în timpul unei epidemii de gripă spaniolă, mediul de joc semi-deschis fiind împărțit în patru districte explorabile.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News