Jocurile de la THQ Nordic, cap de afiș pe GeForce Now în această săptămână

Autor: Cosmin Aionita | 13.01.2023
Jocurile de la THQ Nordic, cap de afiș pe GeForce Now în această săptămână
Foto: NVIDIA

Mai multe titluri de la THQ Nordic se alătură în această săptămână bibliotecii de jocuri compatibile cu serviciul de cloud gaming GeForce Now.

Astfel, poți urmări călătoria unui fost cavaler în The Valiant sau poți juca drept Crypto în seria Destroy All Humans!. Alternativ, te așteaptă vânătoarea cu prietenii în Way of the Hunter sau o carieră de pilot de curse în MX vs ATV Legends.

Toate aceste titluri pot fi jucate, din cloud, pe aproape orice dispozitiv și le poți lua cu tine oriunde dorești, fie că este vorba de un ecran mare cu NVIDIA SHIELD sau Samsung Smart TV în 4K, pe drum folosind dispozitive mobile sau pe dispozitive concepute special pentru a îmbunătăți experiența de streaming, precum Logitech G Cloud sau Chromebooks pentru cloud gaming.

Iar cu noul abonament Ultimate, care urmează să se lanseze, utilizatorii vor putea să se joace jocurile lor favorite de PC la o performanță nemaiîntâlnită în cloud, cu streaming de până la 240fps cu NVIDIA Reflex, sau până la 4K 120fps cu suport pentru Ray Tracing și DLSS 3, alături de suport pentru monitoarele ultrawide.

Lista completă a jocurilor adăugate pe GeForce Now în această săptămână:

  • Tom Clancy’s The Division 2 (Steam)
  • Dakar Desert Rally (Epic Games)
  • Destroy All Humans! (Steam și Epic Games Store)
  • Destroy All Humans! 2 – Reprobed (Steam și Epic Games Store)
  • MX vs ATV Legends (Steam)
  • The Valiant (Steam și Epic Games Store)
  • Way of the Hunter (Steam și Epic Games Store)

Nu în ultimul rând, HP a anunțat recent la CES 2023 că GeForce Now va fi disponibil și prin OMEN Gaming Hub, de unde utilizatorii vor putea să acceseze întreaga librărie GeForce Now de peste 1500 de jocuri, direct folosind laptopurile HP.

GeForce Now THQ Nordic
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News