Jump Force, dezvăluit la E3 2018

Autor: Cosmin Aionita | 15.06.2018
Jump Force, dezvăluit la E3 2018

Pe scena Microsoft de la E3 2018, Bandai Namco Entertainment a anunţat noul joc Jump Force. Cei mai faimoşi eroi şi cei mai infami răufăcători din istoria de 50 de ani a revistei japoneze Shonen Jump, publicate săptămânal de Shueisha, se vor înfrunta în cele mai cunoscute locaţii de pe Pământ în acest joc, ce se doreşte a reprezenta visul oricărui fan al jocurilor de lupte anime.

Jump Force va include cele mai populare francize anime şi manga printre care Dragon Ball Z, One Piece şi Naruto, jucătorii având posibilitatea să-şi creeze echipa cu trei dintre personajele preferate. Echipele astfel formate vor participa la confruntări de tip arenă în cele mai faimoase locaţii din lume precum Times Square din New York sau Matterhorn din Alpi. Folosind Unreal Engine 4, Jump Force îşi propune să aducă la viaţă titanii culturii pop japoneze cu un nivel al detaliilor nemaivăzut până acum.

Povestea începe cu ştergerea graniţelor dintre lumea noastră şi universul Jump, răufăcătorii făcându-şi planuri pentru subjugarea umanităţii. Cei mai puternici eroi din lumile anime/manga, precum Goku, Luffy sau Naruto, vor fie nevoiti să-şi unească forţele pentru a învinge adversarii din lumea Jump.

Jump Force va fi disponibil în 2019 pentru Xbox One, PlayStation 4 şi PC (prin intermediul Steam).

Jump ForceJump Force

Jump ForceJump Force

Jump ForceJump Force

Urmărește Go4Games.ro pe Google News