Just Cause 4 şi Wheels of Aurelia, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 17.04.2020
Just Cause 4 şi Wheels of Aurelia, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Chiar şi în această perioadă grea, cauzată de pandemia globală de coronavirus, Epic Games continuă să ofere jocuri gratuite la fiecare sfârşit de săptămână. De această dată, până pe 23 aprilie 2020, puteţi descărca gratuit jocurile pentru PC Just Cause 4 şi Wheels of Aurelia.

Just Cause 4 mută acţiunea pe insula Solis, care reuneşte patru tipuri de decor: păduri luxuriante, câmpii întinse, peisaje montane şi deşert. Toate beneficiază de propriile tipuri de efecte meteorologice, redate corect atât din punct de vedere vizual, cât şi în ceea ce priveşte simularea fizică. Cireaşa de pe tort este reprezentată de tornade, pe care eroul Rico Rodriguez le poate înfrunta cu ajutorul echipamentului din dotare: paraşuta, costumul de zbor şi, bineînţeles, nelipsitul grapling hook.

Wheels of Aurelia este un titlu indie din 2016, în care jucătorii trebuie să o acompanieze pe Lella în călătoria acesteia pe coasta de vest a Italiei, în anii ’70. Într-o perioadă tulburată din istoria Italiei, Lella trebuie să descopere şi secretele propriului trecut.

Just Cause 4 poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 23 aprilie 2020, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/just-cause-4/standard-edition şi apăsând butonul marcat “Get”. Pentru jocul Wheels of Aurelia, repetaţi procedura folosind link-ul https://www.epicgames.com/store/en-US/product/wheels-of-aurelia/home.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News