Kung Lao, un nou personaj confirmat pentru Mortal Kombat X

Autor: Cosmin Aionita | 05.01.2015
Kung Lao, un nou personaj confirmat pentru Mortal Kombat X

Ed Boon şi echipa sa de la NetherRealm Studios continuă seria dezvăluirilor de personaje din noul Mortal Kombat X: Kung Lao se alătură astfel distribuţiei din MKX, după cum a fost confirmat în mod oficial de revista finlandeză Pelaaja.

Kung Lao va avea un aspect îmbătrânit, potrivit pentru perioada în care va avea loc povestea din Mortal Kombat X. De asemenea, la fel ca în cazurile celorlalte personaje, Kung Lao va beneficia de trei variaţiuni: Tempest, Buzz Saw şi Hat Trick.

Mortal Kombat X

De asemenea, în paginile aceleiaşi reviste, Ed Boon a dezvăluit şi alte informaţii despre viitorul Mortal Kombat X: componenta online va fi puternic integrată în joc, gamerilor urmând să le fie oferită ocazia de a se alătura unor tabere virtuale (Lin Kuei, White Lotus, Brotherhood of Shadows, Special Force şi Black Dragon) şi de a câştiga puncte pentru acestea chiar şi atunci când joacă offline (meniurile jocului îşi vor schimba aspectul în funcţie de tabăra care se află în fruntea clasamentului general).

Challenge Tower-ul nu va lipsi nici din Mortal Kombat X, însă challenge-urile se vor schimba dinamic, câteodată chiar şi la intervale de doar o oră. Nu în ultimul rând, sistemul de update-uri şi hotfix-uri folosit în Injustice: Gods Among Us va reveni şi în MK X, permiţând producătorilor să corecteze eventualele probleme fără intervenţia directă a jucătorului.

Mortal Kombat X

Povestea din Mortal Kombat X va începe imediat după evenimentele din precedentul titlu MK şi va continua până in viitor, la peste 25 de ani de la sfârşitul ultimului joc. Pe lângă Kung Lao, din distribuţia jocului vor face parte Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kano, Quan Chi şi Goro (pentru cei care aleg sa precomande MKX), precum şi personaje noi: D’Vorah, Ferra/Torr, Cassie Cage (fiica lui Johnny Cage şi a Sonyei Blade) sau Kotal Kahn (noul împărat al Outworld-ului).

Mortal Kombat X va fi lansat pe 14 aprilie 2015, pentru PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360.

Mortal Kombat X

Mortal Kombat XMortal Kombat X

Urmărește Go4Games.ro pe Google News