Little Nightmares – dată de lansare şi trailer nou

Autor: Cosmin Aionita | 18.01.2017
Little Nightmares - dată de lansare şi trailer nou

Cei de la Bandai Namco Entertainment, în parteneriat cu Tarsier Studios, au anunţat că mult aşteptatul joc Little Nightmares va fi lansat pe 28 aprilie 2017 în format digital şi fizic pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Little Nightmares este deja disponibil la precomandă în format digital pe PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin intermediul GOG.com şi Steam).

Ediţia de colecţie denumită ”The Six Edition” va fi în curând disponibilă la precomandă în oferta magazinelor de specialitate (în limita stocului alocat). The Six Edition include, pe lângă joc, o figurină înaltă de 10 cm, ambalată într-o cutie specială ce aminteşte de o celulă de închisoare, alături de coloana sonoră a jocului (compusă de Tobias Lilja din cadrul Tarsier Studios), de un poster A3 exclusiv şi de un cartonaş cu autocolante.

Cei care plasează o precomandă vor avea acces exclusiv la două DLC-uri: The Scarecrow Sack şi Upside-down Teapot Masks, pentru a o ajuta pe Six, protagonista jocului, să se integreze în universul The Maw. Utilizatorii de PS4 şi de PC se vor putea bucura şi de coloana sonoră în format digital, respectiv o temă exclusivă pe PS4 şi o imagine de fundal pentru PC înfăţişându-l pe The Janitor.

Povestea jocului evoluează în jurul lui Six, care echipată cu nimic altceva decât o brichetă, trebuie să scape din bizara lume The Maw, supravieţuind pericolelor reprezentare de monştrii care pândesc la fiecare pas. Fiecare încăpere este de fapt o celulă de închisoare, fiecare locuitor al lumii o ameninţare, iar jucătorul trebuie să rezolve fiecare puzzle pentru a putea scăpa.

Little Nightmares va fi lansat pe 28 aprilie 2017, în format digital şi fizic, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Little Nightmares

Urmărește Go4Games.ro pe Google News