A început Lunar New Year Sale pe Steam!

Autor: Cosmin Aionita | 12.02.2021
A început Lunar New Year Sale pe Steam!

După cum ne-au obișnuit în această perioadă, cu ocazia trecerii în noul an după calendarul chinezesc, cei de la Valve au dat start campaniei de reduceri Lunar New Year Sale pe Steam, numeroase jocuri fiind oferite la prețuri (mult) mai mici până pe 15 februarie 2021.

Pe pagina dedicată promoției Lunar New Year Sale de pe Steam, printre jocurile aflate la reducere, puteți regăsi titluri precum IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad, Gorn, Street Fighter V, Hellpoint, Baldur’s Gate II – Enhanced Edition, Hunt: Showdown, DIRT 5 sau Code Vein la prețuri reduse cu până la 80%.

Vă recomandăm să explorați totuși întregul catalog oferit de Steam: multe reduceri nu sunt afișate pe prima pagină dedicata promotiei Lunar New Year Sale și s-ar putea să găsiți și alte jocuri (sau colecții întregi!) care să vă facă cu ochiul, la prețuri reduse semnificativ.

Nu lipsesc nici jocurile “made in România”

Din campania Lunar New Year Sale nu lipsesc nici jocurile realizate în România.

Spre exemplu, titlul de aventură point and click Gibbous – A Cthulhu Adventure, dezvoltat de studioul Stuck in Attic din Târgu Mureș, poate fi achiziționat acum pentru numai 5,99€, cel mai scăzut preț oferit până acum pentru acest joc.

De asemenea, Gray Dawn, thriller-ul cu tematică religioasă produs de studioul Interactive Stone, poate fi achiziționat acum de pe Steam pentru numai 5,03€, cu o reducere de 70% față de prețul de bază.

Nu în ultimul rând, recentul first person shooter PositronX este disponibil în această perioadă, pe Steam, la un preț redus cu 20%, de numai 15,99€.

Lunar New Year Sale Steam

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News