Mad Max – noi imagini din jocul celor de la Avalanche Studios

Autor: Cosmin Aionita | 21.04.2015
Mad Max – noi imagini din jocul celor de la Avalanche Studios

Warner Bros. Interactive Entertainment a lansat noi imagini din Mad Max, jocul video realizat de Avalanche Studios. Le puteţi admira mai jos în cadrul acestui articol. De altfel, s-a luat decizia de a renunţa la versiunile pentru PlayStation 3 şi Xbox 360 ale jocului, Mad Max fiind realizat acum în exclusivitate pentru hardware-ul de nouă generaţie, mişcare ce a permis producătorilor să nu mai facă compromisuri în ceea ce priveşte aspectul grafic al noului joc.

Mad Max

Mad MaxMad Max este un titlu de acţiune open world, cu un accent deosebit pus pe cursele şi luptele desfăşurate la bordul vehiculelor postapocaliptice. Pierzându-şi propriul vehicul în urma unui jaf, Max este nevoit să-şi construiască unul nou, întreaga poveste din joc urmând să se învârtească în jurul acestui obiectiv.

Mad Max va fi lansat pe 1 septembrie 2015 în America de Nord şi 4 septembrie 2015 în Europa, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cei care aleg să plaseze o precomandă vor primi acces la o configuraţie prestabilită pentru maşină, numită “The Ripper”, ce va include un motor puternic V8, ţeavă de eşapament upradată, cauciucuri off-road, un grilaj cu ţepi şi suspensie tunată special pentru a garanta performanţe maxime în condiţiile deloc primitoare din Wasteland.

Mad Max

Mad MaxMad Max

Mad MaxMad Max

Urmărește Go4Games.ro pe Google News