Mad Max – Savage Road Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 27.05.2015
Mad Max – Savage Road Trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment şi Avalanche Studios revin cu “Savage Road”, un nou trailer pentru jocul Mad Max. De această dată avem parte de probabil cel mai consistent material video din acest joc, trailer-ul pe care îl puteţi urmări mai jos fiind realizat atât cu ajutorul clipurilor de gameplay, cât şi cu secvenţe cinematice din noul Mad Max. De asemenea, aceasta este prima ocazie de a asculta noua voce a lui Max, ce va fi interpretat de actorul Bren Foster în acest joc.

Mad Max este un joc de acţiune open world, cu un accent puternic pus pe cursele şi luptele desfăşurate la bordul vehiculelor postapocaliptice. Pierzându-şi familia şi propriul vehicul în urma unui jaf, Max este nevoit să-şi construiască o maşină nouă, întreaga poveste din joc urmând să se învârtă în jurul acestui obiectiv.

Mad Max va fi lansat pe 1 septembrie 2015 în America de Nord şi 4 septembrie 2015 în Europa, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cei care aleg să plaseze o precomandă vor primi acces la o configuraţie prestabilită pentru maşină, numită “The Ripper”, ce va include un motor puternic V8, ţeavă de eşapament upradată, cauciucuri off-road, un grilaj cu ţepi şi suspensie tunată special pentru a garanta performanţe maxime în condiţiile deloc primitoare din Wasteland.

Mad Max

Mad MaxMad Max

Mad Max

Urmărește Go4Games.ro pe Google News