Marvel’s Avengers, disponibil gratuit pentru abonații Xbox Game Pass

Autor: Cosmin Aionita | 30.09.2021
Marvel’s Avengers, disponibil gratuit pentru abonații Xbox Game Pass
Foto: Square Enix / Marvel

Marvel’s Avengers a fost unul dintre cele mai dezamăgitoare titluri lansate anul trecut, fanii benzilor desenate care se așteaptau la o aventură single player de proporții epice priminind doar un joc repetitiv, axat pe grinding și colectarea de loot. Nu este de mirare, astfel, că numărul de jucători activi ai Marvel’s Avengers este foarte scăzut.

Square Enix și studioul Crystal Dynamics își doresc să corecteze aceste neajunsuri și să redreseze ce se mai poate redresa din eșecul numit Marvel’s Avengers. Astfel, începând de astăzi, jocul va fi disponibil în mod gratuit pentru abonații serviciului Xbox Game Pass, atât pe consolele Xbox, cât și pentru PC. Mai mult, în teritoriile în care această opțiune a fost activată, Marvel’s Avengers poate fi jucat și prin serviciul de cloud streaming pentru Android inclus în serviciul Xbox Game Pass.

DLC-uri gratuite, quad XP weekend

De asemenea, toate pachetele DLC și expansion-urile lansate pentru joc, precum Hawkeye sau mai recentul Black Panther, sunt disponibile în mod gratuit, deci cei care aleg să încerce Marvel’s Avengers prin Xbox Game Pass vor avea parte de experiența completă.

Nu în ultimul rând, în perioada 30 septembrie – 4 octombrie 2021, va avea loc un event in-game ce va conferi jucătorilor de patru ori mai multe experiență decât ar putea câștiga în mod normal. Astfel, vă puteți upgrada super eroii din joc mult mai repede.

O viziune proprie asupra universului Marvel

Marvel’s Avengers reprezintă viziunea celor de la Crystal Dynamics asupra universului The Avengers şi nu are legătura cu ceea ce am întâlnit în filmele omonime. Jucătorii pot intra în rolurile lui Captain America, Iron Man, The Hulk, Black Widow, Kamalei Khan și Thor, aceste personaje fiind interpretate de actori foarte cunoscuți precum Troy Baker (The Last of Us, BioShock Infinite, Death Stranding etc.), Nolan North (Uncharted, Assassin’s Creed etc.) sau Laura Bailey (BloodRayne, Uncharted 4 și Lost Legacy, Marvel’s Spider-Man, Gears 5).

Marvel’s Avengers este disponibil acum pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC și Google Stadia.

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News