MechWarrior 5: Mercenaries a fost amânat şi va fi lansat prin Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 26.07.2019
MechWarrior 5: Mercenaries a fost amânat şi va fi lansat prin Epic Games Store

MechWarrior 5: Mercenaries de la Piranha Games este cel mai nou titlu care părăseşte Steam în favoarea serviciului Epic Games Store. Odată cu această “migrare” către Epic Games Store, producătorii au hotărât să amâne jocul, programat iniţial pentru luna septembrie, până pe 10 decembrie 2019. Această perioadă suplimentară le va permite să finiseze jocul, să-l optimizeze mai bine şi să lucreze la localizări ale jocului pentru diferite regiuni.

De asemenea, Piranha Games va pune la dispoziţia doritorilor, odată cu lansarea lui MechWarrior 5: Mercenaries, şi un editor cu ajutorul căruia pasionaţii îşi vor putea crea propriile mod-uri pentru joc. În prima parte a anului 2020, echipa producătoare va intregra în cadrul jocului şi o interfaţă prin intermediul căreia autorii de mod-uri îşi vor putea partaja creaţiile cu restul comunităţii.

La fel ca în cazurile altor titluri ce au făcut această trecere (cum ar fi Metro Exodus sau The Outer Worlds), şi MechWarrior 5: Mercenaries va fi disponibil în exclusivitate prin intermediul Epic Games Store doar în primul an după apariţie, urmând să fie lansat, ulterior, şi prin alte servicii de distribuţie digitală, precum Steam. Cei care au plasat deja o precomandă pentru MechWarrior 5 şi nu sunt de acord cu schimbarea platformei de distribuţie a jocului pot solicita, până la 1 septembrie, restituirea completă a banilor.

MechWarrior 5: Mercenaries este construit în jurul unei campanii ce va avea la bază alegerile jucătorului. Povestea va începe în anul 3015, protagonistul urmând să fie un mercenar începător, aruncat în focurile luptei din Third Succession War, confict ce riscă să distrugă Inner Sphere, regiunea colonizată din jurul planetei Pământ. Priceperea pe câmpul de luptă nu va fi suficientă pentru a supravieţui, jocul urmând să ofere o componentă complexă de gestionare a finanţelor şi întreţinere a roboţilor de luptă BattleMechs.

Jocul este dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 4, cu suport pentru tehnologia NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) şi mod cooperativ pentru până la patru jucători.

MechWarrior 5: Mercenaries va fi lansat pe 10 decembrie 2019, în versiune pentru PC (Epic Games Store).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News