MechWarrior 5: Mercenaries promite medii de joc destructibile, upgrade-uri şi personalizarea roboţilor

Autor: Cosmin Aionita | 26.11.2019
MechWarrior 5: Mercenaries promite medii de joc destructibile, upgrade-uri şi personalizarea roboţilor

Piranha Games a publicat un nou clip video dedicat jocului MechWarrior 5: Mercenaries, prin intermediul căruia prezintă câteva minute de gameplay şi unele dintre elementele definitorii ale experienţei promise de acest titlu: câmpurile de luptă complet destructibile, posibilitatea de a achiziţiona noi roboţi, de a le aplica upgrade-uri, precum şi personalizarea acestora la nivel vizual.

MechWarrior 5: Mercenaries este construit în jurul unei campanii ce va avea la bază alegerile jucătorului. Povestea va începe în anul 3015, protagonistul urmând să fie un mercenar începător, aruncat în focurile luptei din Third Succession War, confict ce riscă să distrugă Inner Sphere, regiunea colonizată din jurul planetei Pământ. Priceperea pe câmpul de luptă nu va fi suficientă pentru a supravieţui, jocul urmând să ofere o componentă complexă de gestionare a finanţelor şi întreţinere a roboţilor de luptă BattleMechs.

Piranha Games va pune la dispoziţia doritorilor, odată cu lansarea lui MechWarrior 5: Mercenaries, şi un editor cu ajutorul căruia pasionaţii îşi vor putea crea propriile mod-uri pentru joc. În prima parte a anului 2020, echipa producătoare va intregra în cadrul jocului şi o interfaţă prin intermediul căreia autorii de mod-uri îşi vor putea partaja creaţiile cu restul comunităţii.

Jocul este dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 4, cu suport pentru tehnologia NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) şi mod cooperativ pentru până la patru jucători.

MechWarrior 5: Mercenaries va fi lansat pe 10 decembrie 2019, în versiune pentru PC (Epic Games Store).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News