Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes ajunge pe PC de sărbători

Autor: Cosmin Aionita | 07.10.2014
Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes ajunge pe PC de sărbători

După ce a confirmat în cadrul Gamescom 2014 ca va aduce ambele jocuri Metal Gear Solid V şi pe PC, iată că publisher-ul japonez Konami dezvăluie data de lansare a lui MGS5: Ground Zeroes pentru această platformă. Astfel, utilizatorii de PC vor putea intra în pielea lui Snake începând cu 18 decembrie 2014.

După cum era de aşteptat, versiunea pentru PC a lui Metal Gear Solid V: Ground Zeroes va aduce anumite îmbunătăţiri grafice faţă de ediţiile pentru console: suport pentru rezoluţia 4K, redarea simultană a mai multor surse de lumină, rezoluţia crescută a umbrelor, precum şi un număr sporit de modele ce vor putea fi afişate pe ecran în acelaşi timp.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes este prologul viitorului joc Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, oferind o singură misiune principală plasată într-un mediu de joc deschis, baza militară Omega.

În pielea lui Snake, jucătorii sunt nevoiţi să se furişeze, să analizeze câmpul de luptă, să reţină rutele de patrulare ale inamicilor, să-i captureze şi să-i interogheze pentru a afla informaţii suplimentare despre misiunea pe care o au de îndeplinit.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes este deja disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 si Xbox 360.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News