Metro 2033 Redux şi Everything, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 28.09.2019
Metro 2033 Redux şi Everything, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Weekend-ul vine cu două noi jocuri gratuite oferite de Epic Game Store. De această dată, până pe 3 octombrie 2019, puteţi descărca gratuit jocurile pentru PC Everything şi Metro 2033 Redux.

Everything este un titlu dezvoltat de artistul independent David O’Reilly, o simulare a unui univers generat procedural, în care jucătorul porneşte în pielea uneia dintre nenumăratele creaturi existente şi ajunge până la a controla mult mai multe aspecte ale acestui ecosistem, aflat în continuă dezvoltare.

Metro 2033 Redux este ediţia remasterizată a clasicului first person shooter dezvoltat de studioul 4A Games, portată pe un motor grafic modernizat, cu un framerate de 60 de cadre pe secundă si numeroase adiţii grafice: iluminare avansată, efecte meteo aplicate în mod dinamic, personaje mai detaliate cu animaţii refăcute, distrugerea dinamică a mediului înconjurător, precum şi efecte de particule îmbunătăţite pentru reproducerea focului sau a fumului.

Everything poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 3 octombrie 2019, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/everything/home şi apăsând butonul marcat “Get”. Pentru jocul Metro 2033 Redux, repetaţi procedura folosind link-ul https://www.epicgames.com/store/en-US/product/metro-2033-redux/home.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News