Microsoft lansează reclame trăsnite pentru jocurile și consolele Xbox

Autor: Cosmin Aionita | 08.12.2020
Microsoft lansează reclame trăsnite pentru jocurile și consolele Xbox

Microsoft abordează sezonul sărbătorilor de iarnă cu o serie de reclame un pic sărite de pe fix pentru produsele sale, în special pentru noile console de jocuri Xbox Series X și Xbox Series S.

Master Chief este o pisică

Primul spot publicitar, dedicat consolei Xbox Series X și pe care îl puteți urmări în continuare, a fost regizat de Taika Waititi (nimeni altul decât regizorul din spatele unor hituri cinematografice precum Thor Ragnarok sau Thor: Love and Thunder) și o are în prim plan pe MoonLiteWolf, un streamer cunoscut.

Reclama își propune să dea viață viselor pe care MoonLiteWolf le-a avut după o sesiune de gaming cu Xbox Series X, punând în aplicare astfel motto-ul sub care a fost lansată această consolă: “Power Your Dreams”. Și, după cum puteți vedea mai jos, visele pot fi trăsnite, iar sub masca lui Master Chief se poate ascunde un pisoi jucăuș.

Și cățeilor le place Minecraft

De asemenea, Microsoft a lansat și un clip publicitar extrem de simpatic, ce are în prim plan visele unor căței, neglijați de stăpânii lor. Astfel, în aceste reclame, patrupedele se regăsesc în diferite jocuri ale companiei, precum Minecraft, Halo sau Microsoft Flight Simulator, dar și în situații amuzante, precum în toiul unei video-conferințe.

Consolele Xbox Series X și Xbox Series S au fost lansate pe 10 noiembrie 2020.

Sursa: Xbox YouTube, Microsoft YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News