Mortal Kombat 11 – încă două confirmări, DLC şi legătură cu filmul

Autor: Cosmin Aionita | 23.03.2019
Mortal Kombat 11 – încă două confirmări, DLC şi legătură cu filmul

Câţiva membri ai echipei NetherRealm Studios, în frunte cu Ed Boon, au fost prezenţi pe scena de la Chicago Comic & Entertainment Expo pentru un panel special dedicat procesului de realizare a viitorului Mortal Kombat 11. Puteţi urmări întreaga discuţie în clipul de mai jos. Şi, după cum ne aşteptam, acest panel a adus şi două noi confirmări de personaje pentru MK11.

Primul luptător dezvăluit, ce va fi inclus în distribuţia de personaje jucabile din Mortal Kombat 11, este nimeni altul decât Noob Saibot, originalul Sub-Zero din primul Mortal Kombat, şi fratele actualului Sub-Zero. Personajul a debutat în cadrul seriei sub numele de Noob Saibot în Mortal Kombat II (1993), unde juca rolul unui luptător secret, confruntarea împotriva sa putând fi deblocată doar în anumite condiţii speciale.

A doua dezvăluire din cadrul panelului susţinut de Ed Boon & co. la Chicago Comic & Entertainment Expo a fost revenirea vrăjitorului Shang Tsung în Mortal Kombat 11. Tsung este unul dintre personajele clasice ale seriei, debutând chiar în primul Mortal Kombat (1992), unde era chiar boss-ul de final al jocului. De această dată însă, Shang Tsung nu va face parte din distribuţia iniţială de luptători din Mortal Kombat 11, acesta urmând să-şi facă apariţia, în schimb, în modul de joc The Krypt, unde va juca rolul de ghid al jucătorului.

Pentru a gâdila şi mai mult orgoliile fanilor vechi, pentru Mortal Kombat 11, Shang Tsung împrumută atât aspectul fizic, cât şi vocea actorului Cary-Hiroyuki Tagawa, care l-a interpretat pe vrăjitor şi în filmul Mortal Kombat din 1995, regizat de Paul W. S. Anderson. De asemenea, a fost confirmat faptul că Shang Tsung, în interpretarea lui Cary-Hiroyuki Tagawa, va fi şi primul personaj suplimentar oferit drept DLC pentru MK11, prin intermediul Kombat Pass-ului.

Mortal Kombat 11 va fi lansat pe 23 aprilie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC. O sesiune Closed Beta pentru Mortal Kombat 11 se va desfăşura în perioada 27 martie – 1 aprilie 2019, doar pentru cei care aleg să plaseze o precomandă pentru ediţiile de PlayStation 4 sau Xbox One ale jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News