Mortal Kombat 11, la sfârșit de drum. Ce se întâmplă cu NetherRealm Studios?

Autor: Cosmin Aionita | 05.07.2021
Mortal Kombat 11, la sfârșit de drum. Ce se întâmplă cu NetherRealm Studios?
Foto: Warner Bros. Interactive Entertainment

După luni de speculații, cei de la NetherRealm Studios, autorii seriei Mortal Kombat, au ținut să clarifice situația actuală a studioului. Astfel, prin intermediul contului de Twitter oficial al seriei Mortal Kombat, s-a confirmat că echipa de la NetherRealm Studios a încetat să ofere suport pentru Mortal Kombat 11: jocul nu va mai primi niciun fel de pachete DLC noi și nici alți luptători suplimentari.

În schimb, NetherRealm Studios se va concentra pe dezvoltarea viitorului joc al companiei, despre care nu au fost oferite detalii suplimentare. Zvonurile apărute până acum indicau că NetherRealm Studios ar putea lucra fie la un nou titlu al seriei Injustice, fie la un fighting game ce ar urma să pună față în față personajele DC Comics cu cele din universul Marvel.

După lansarea sa din primăvara anului 2019, Mortal Kombat 11 s-a bucurat de aprecieri atât din partea criticilor de specialitate, cât și dinspre public, înregistrând vânzări de peste 8 milioane de exemplare până în acest moment. Pe parcursul celor doi ani scurși de la apariție, MK11 a primit două Kombat Pack-uri (ce includ luptători suplimentari), numeroase pachete de skin-uri, dar și Aftermath, un expansion pack ce a continuat povestea din jocul inițial.

Un nou film animat Mortal Kombat

Chiar dacă, pentru moment, echipa producătoare își va concentra eforturile în alte direcții, numele Mortal Kombat rămâne în continuare foarte popular. După lansarea noului film omonim în cinematografe, Warner Bros. pregătește o continuare pentru animația Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge.

Această nouă animație va fi publicată sub numele Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms și va continua povestea după evenimentele din Scorpion’s Revenge, reprezentând o viziune mult mai apropiată de materialul sursă în comparație cu recentul film de lung metraj. Distribuția de actori din Scorpion’s Revenge se va întoarce și în Battle of the Realms, cu nume precum Joel McHale (Johnny Cage) și Jennifer Carpenter (Sonya).

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms este așteptat pe 31 august 2021, în format digital, precum și pe DVD și disc Blu-ray.

Sursa: Mortal Kombat Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News