Mortal Kombat X – Ermac revine

Autor: Cosmin Aionita | 30.01.2015
Mortal Kombat X – Ermac revine

Studioul NetherRealm a realizat în cursul zilei de ieri un live stream extins dedicat dezvăluirii unui nou personaj din Mortal Kombat X. Astfel, după mai multe zvonuri care circulau de ceva vreme, a fost confirmată în sfârşit prezenta lui Ermac în noul joc al seriei Mortal Kombat.

Ermac este un slujitor al lui Shao Kahn, fostul lider din Outworld, creat prin reunirea sufletelor mai multor războinci căzuţi în luptă. Ermac va avea, la rândul său, trei stiluri de luptă în Mortal Kombat X: Master of Souls, Mystic şi Spectral, cu mişcări speciale bazate pe levitaţie, telekinezie şi teleportare.

Pe lângă prezentarea lui Ermac, în cursul stream-ului au loc şi alte demonstraţii de gameplay, fiind prezentate mişcările speciale şi fatalităţile mai multor personaje. Întreaga înregistrare a live stream-ului realizat de NetherRealm Studios poate fi urmarită mai jos.

Povestea din Mortal Kombat X va începe imediat după evenimentele din precedentul titlu Mortal Kombat şi va continua până in viitor, la peste 25 de ani de la sfârşitul ultimului joc. Pe lângă Ermac, din distribuţia jocului vor face parte Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kano, Quan Chi, Kung Lao, Kitana, Reptile şi Goro (acesta din urmă va fi disponibil doar pentru cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Mortal Kombat X), precum şi personaje noi: D’Vorah, Ferra/Torr, Cassie Cage (fiica lui Johnny Cage şi a Sonyei Blade) sau Kotal Kahn (noul împărat al Outworld-ului).

Mortal Kombat X va beneficia de o puternică componentă online: jucătorilor le va fi oferită ocazia de a se alătura unor tabere virtuale (Lin Kuei, White Lotus, Brotherhood of Shadows, Special Force şi Black Dragon) şi de a câştiga puncte pentru acestea chiar şi atunci când joacă offline (meniurile jocului îşi vor schimba aspectul în funcţie de tabăra care se află în fruntea clasamentului general). Nu va lipsi nici Challenge Tower-ul din Mortal Kombat X, însă challenge-urile se vor schimba dinamic, câteodată chiar şi la intervale de doar o oră.

Mortal Kombat X va fi lansat pe 14 aprilie 2015, pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360.

Mortal Kombat X

Urmărește Go4Games.ro pe Google News