Multiplayer gratuit pentru PlayStation 4 în cursul acestei săptămâni

Autor: Cosmin Aionita | 21.02.2017
Multiplayer gratuit pentru PlayStation 4 în cursul acestei săptămâni

Sony Interactive Entertainment a pregatit o surpriză utilizatorilor de console PlayStation 4, în special pentru cei care nu deţin încă un abonament PlayStation Plus: accesul la multiplayer-ul online pentru jocurile dedicate consolei PS4, inclus în mod normal printre beneficiile aduse de PlayStation Plus, va fi gratuit săptămâna aceasta, începând de mâine, 22 februarie 2017, şi până duminică, 26 februarie, inclusiv.

Această ofertă va fi disponibilă pentru toţi posesorii de console PlayStation 4 (modelul original, Slim sau Pro), fără ca aceştia să fie nevoie să fie abonaţi PlayStation Plus. În mod normal, această facilitate este disponibilă doar pentru abonaţii PlayStation Plus.

De asemenea, lunar, abonaţii PlayStation Plus au acces la o selecţie de jocuri pentru consolele PlayStation 4, PlayStation 3 şi PlayStation Vita (minimum două titluri pentru fiecare platformă), pe care le pot juca gratuit pe toată durata abonamentului.

Alte beneficii ale abonaţilor PlayStation Plus sunt reducerile de preţ exclusive în cadrul PlayStation Store şi posibilitatea de a stoca salvările de joc în cloud. Abonamentul PS Plus poate fi achiziţionat pentru 31 de lei pe lună. Pentru a economisi, utilizatorii pot opta pentru un abonament de trei luni, la preţul de 67 lei, sau pentru un abonament de un an, la preţul de 224 lei.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News