Multiplayer gratuit pentru PS4 în zilele următoare

Autor: Cosmin Aionita | 14.11.2017
Multiplayer gratuit pentru PS4 în zilele următoare

Sony Interactive Entertainment are o surpriză pentru posesorii de console PlayStation 4, în special pentru cei care nu deţin încă un abonament PlayStation Plus: accesul la multiplayer-ul online din jocurile dedicate consolelor PS4, inclus în mod normal printre beneficiile aduse de PlayStation Plus, va fi gratuit în intervalul 15 – 20 noiembrie 2017. Oferta va începe mâine la 12:00 (ora României) şi se va sfârşi lunea viitoare, la aceeaşi oră.

Această ofertă va fi disponibilă pentru toţi posesorii de console PlayStation 4 (modelul original, Slim sau Pro), fără ca aceştia să fie nevoie să fie abonaţi PlayStation Plus. Astfel, veţi putea încerca noile apariţii precum Call of Duty: WWII sau FIFA 18 fără restricţii când vine vorba de compenentele online.

În mod normal, această facilitate este disponibilă doar pentru abonaţii PlayStation Plus. De asemenea, lunar, abonaţii PlayStation Plus au acces la o selecţie de jocuri pentru consolele PlayStation 4, PlayStation 3 şi PlayStation Vita (minimum două titluri pentru fiecare platformă), pe care le pot juca gratuit pe toată durata abonamentului.

Alte beneficii ale abonaţilor PlayStation Plus sunt reducerile de preţ exclusive în cadrul PlayStation Store şi posibilitatea de a stoca salvările de joc în cloud. Abonamentul PS Plus poate fi achiziţionat pentru 35 lei pe lună. Utilizatorii pot opta şi pentru un abonamente de trei luni, la preţul de 105 lei, sau de un an, la preţul de 269 lei.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News