Multiplayer și jocuri gratuite pe Xbox One și PC. Multiplayer gratuit și reduceri pe PS4

Autor: Cosmin Aionita | 07.08.2020
Multiplayer și jocuri gratuite pe Xbox One și PC. Multiplayer gratuit și reduceri pe PS4

Cei de la Microsoft s-au gândit să facă o surpriză utilizatorilor de console Xbox, pornind o campanie pe care o numesc Big Game Weekend. Astfel, până pe 10 august 2020 (inclusiv), componentele multiplayer online din jocurile pentru Xbox One pot fi accesate gratuit (fără abonament Xbox Live Gold), alături de o serie de jocuri, unele disponibile atât pe console, cât și pe PC.

Spre exemplu, componenta multiplayer din Call of Duty: Modern Warfare pentru Xbox One va putea fi accesată gratis în perioada 7 – 10 august, prin intermediul download-ului gratuit Call of Duty: Warzone.

Printre alte jocuri ce pot fi descărcate și jucate gratuite în acest weekend pe consolele Xbox One se numără și Black Desert, Dragon Ball FighterZ, Monster Hunter World, Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, Borderlands 3 sau Naruto to Boruto: Shinobi Striker.

De asemenea, pe lângă disponibilitatea gratuită pe Xbox One, următoarele titluri pot fi încercate în mod gratuit și pe PC în acest weekend, prin intermediul aplicației Xbox din Windows 10: Gears 5 (atât campania, cât și multiplayer), Subnautica și Ark: Survival Evolved.

În mod normal, toate aceste titluri sunt incluse în abonamentul Xbox Game Pass, însă, pe parcursul acestui weekend, pot fi încercate în mod gratuit.

Promoție similară din partea PlayStation

Initiațiva celor de la Microsoft sosește ca răspuns la anunțul celor de la Sony, conform căruia, în weekend-ul 8 – 9 august 2020, poseosrii de console PlayStation 4 vor putea accesa componentele multiplayer online din jocurile pentru PS4 fără necesitatea de a fi abonați la serviciul PlayStation Plus.

De asemenea, campania de reduceri Summer Sale se află în plină desfășurare pe PlayStation Store, numeroase jocuri fiind oferite la prețuri reduse.

multiplayer gratuit

Sursa: Xbox Wire, PlayStation Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News