MultiVersus – jocul în care Batman se bate cu Bugs Bunny. Când se lansează și cum îl puteți încerca mai devreme

Autor: Cosmin Aionita | 18.05.2022
MultiVersus – jocul în care Batman se bate cu Bugs Bunny. Când se lansează și cum îl puteți încerca mai devreme
Foto: WB Games

Warner Bros. Games a lansat un nou trailer cinematic pentru MultiVersus, viitorul joc de lupte ce va pune față în față personajele faimoase din mai multe licențe deținute de companie. Spre exemplu, trailer-ul de mai jos confirmă prezența în joc a unor personaje precum Taz – Diavolul Tasmanian și Bugs Bunny (Looney Tunes), Velma și Shaggy (Scooby Doo), Batman și Superman (DC), Arya Stark (Game of Thrones) etc.

MultiVersus promite să fie un joc de lupte în stilul Super Smash Bros., ce urmează să fie disponibil gratuit, în regim free-to-play. Confruntările se vor da între echipe de câte două personaje (2 vs. 2), în joc urmând să-și facă apariția o distribuție variată de eroi din multiple licențe deținute sau legate de Warner Bros.

Doritorii se pot înregistra chiar acum pe MultiVersus.com pentru a o șansă de a participa la viitorul test Closed Alpha, ce va avea loc în perioada 19 – 27 mai 2022. Acest Closed Alpha va oferi acces la nu mai puțin de 15 personaje jucabile (printre care Taz și Velma), șapte hărți diferite (Batcave sau Scooby’s Haunted Mansion), precum și o sumedenie de moduri de joc: 2 vs. 2, 1 vs. 1, free-for-all pentru patru jucători sau The Lab (modul de antrenament).

În luna iulie a acestui an, studioul Player First Games și WB Games au promis că MultiVersus va fi disponibil în regim Open Beta pe consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC, cu suport pentru cross-play între toate platformele și servere dedicate.

MultiVersus
Foto: WB Games

Sursa: WB Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News