Mutant Year Zero şi Hyper Light Drifter, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 16.08.2019
Mutant Year Zero şi Hyper Light Drifter, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

La sfârşitul acestei săptămâni, Epic Games Store oferă din nou două jocuri gratuite. De această dată, până pe 22 august 2019, puteţi descărca gratuit jocurile pentru PC Hyper Light Drifter (lansat de Heart Machine in 2016) şi Mutant Year Zero: Road to Eden (lansat în 2018 de studioul The Bearded Ladies şi publisher-ul Funcom).

Hyper Light Drifter este un action RPG comparabil cu legendarul The Legend of Zelda: A Link to the Past, ce foloseşte o abordare grafică pixelizată, ca omagiu pentru titlurile de pe consolele 8-bit şi 16-bit din care se inspiră. Personajul principal, Drifter-ul, suferă de o boală necunoscută, având însă posibilitatea de a folosi tehnologie avansată la care restul lumii de joc nu are acces.

Realizat de o echipă formată din veterani ai industriei, care au lucrat la jocuri precum cele ale seriilor Hitman sau Payday, Mutant Year Zero: Road to Eden spune povestea unei planete Pământ de pe care civilizaţia umană este pe cale de dispariţie, planeta fiind populată acum de animale mutante. Mutant Year Zero propune o formulă de joc tactică, ce combină luptele pe tururi de tipul celor din XCOM cu porţiunile de steath şi explorare în timp real.

Hyper Light Drifter poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 22 august 2019, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/hyper-light-drifter/home şi apăsând butonul marcat “Get”. Pentru jocul Mutant Year Zero: Road to Eden, repetaţi procedura folosind link-ul https://www.epicgames.com/store/en-US/product/mutant-year-zero/home.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News