Netflix a terminat filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului The Witcher

Autor: Cosmin Aionita | 05.04.2021
Netflix a terminat filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului The Witcher
Foto: Netflix

Netflix a publicat un nou clip video, prin intermediul căruia confirmă finalizarea filmărilor pentru cel de-al doilea sezon al serialului The Witcher. Astfel, în secvențele de mai jos, Lauren Schmidt Hissrich, conducătoarea acestui proiect, oferă câteva detalii despre a doua parte a aventurilor lui Geralt of Rivia: s-a filmat în nu mai puțin de 15 locații, distribuția a inclus, de această dată, 89 de actori, iar întreaga echipă de producție a fost formată din 1200 de persoane.

De altfel, în toamna anului trecut, Netflix a publicat primele imagini din sezonul al doilea al serialului The Witcher și a oferit o scurtă descriere a intrigii ce va sta la baza evenimentelor din acest sezon:

Fiind convins că Yennefer și-a pierdut viața în Bătălia de la Sodden, Geralt of Rivia o aduce pe prințesa Cirilla în cel mai sigur loc pe care îl cunoaște: casa lui din Kaer Morhen, unde și-a petrecut copilăria. În timp ce regii, elfii, oamenii și demonii își dispută supremația întregului continent, Geralt trebuie să o protejeze pe tânara Ciri de o amenințare mult mai periculoasă: misterioasa putere pe care aceasta o posedă.

Primul sezon The Witcher s-a bucurat de succes

Netflix a achiziționat încă din 2017 drepturile pentru a realiza acest serial bazat pe seria de romane The Witcher, scrise de autorul polonez Andrzej Sapkowski. Primul sezon a fost lansat în luna decembrie a anului 2019, rolurile principale fiind interpretate de actorii Henry Cavill (Geralt of Rivia), Freya Allan (Ciri) și Anya Chalotra (Yennefer).

Deși criticii de specialitate nu au fost încântați de adaptarea realizată de Netflix, serialul The Witcher a fost primit cu căldură de fani, succesul înregistrat determinându-i pe producători să creeze și un al doilea sezon. Încă nu avem o dată de lansare pentru cel de-al doilea sezon al serialului The Witcher realizat de Netflix.

Sursa: Netflix

Urmărește Go4Games.ro pe Google News