Netflix va realizat un film bazat pe jocurile BioShock

Autor: Cosmin Aionita | 16.02.2022
Netflix va realizat un film bazat pe jocurile BioShock

Netflix a confirmat că a ajuns la o înțelegere cu publisher-ul Take-Two Interactive pentru realizarea unui film bazat pe universul BioShock.

Conform celor de la The Hollywood Reporter, nu s-au ales încă regizorul sau scenaristul pentru acest proiect, deși discuțiile despre realizarea acestui film se poarta de mai bine de un an.

Strauss Zelnick, CEO-ul Take-Two Interactive, a declarat:

Cei de la Netflix sunt unii dintre cei mai pricepuți și progresiști “creatori de povești” din divertismentul contemporan. Suntem încântați că ne împărtășesc viziunea și angajamentul față de franciza BioShock, iubită de milioane de fani din toate colțurile lumii.

Zelnick nu a ratat ocazia de a aminti faptul că noul studio intern Cloud Chamber al publisher-ului 2K lucrează din greu la următorul joc al seriei BioShock, iar acesta, împreună cu viitorul film realizat de Netflix, vor continua ducă mai departe moștenirea seriei pornite de Ken Levine și fosta echipă de la Irrational Games în 2007.

Viitorul film BioShock nu este singurul proiect direct legat de industria jocurilor video pe care Netflix l-a îmbrățișat în ultima vreme, serviciul de streaming bucurându-se de succes cu adaptările animate Castlevania, Arcane sau Resident Evil: Infinite Darkness. De asemenea, Netflix va lansa seriale noi bazate pe jocurile Cuphead, Splinter Cell, Assassin’s Creed, Tomb Raider sau Sonic.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News