Nintendo Classic Mini: NES se laudă cu un nou trailer

Autor: Cosmin Aionita | 30.09.2016
Nintendo Classic Mini: NES se laudă cu un nou trailer

Nintendo a lansat un nou trailer pentru Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System, versiunea miniaturizată şi modernizată a clasicei console NES, care a scris istorie în anii ’80 şi începutul anilor ’90, oferind astfel câteva detalii suplimentare despre aceasta: pe lângă multiplele opţiuni legate de afişare, fiecare titlu inclus în memoria consolei va beneficia de patru aşa-numite „suspend points”, salvări pe care le veţi putea executa oricând în timpul jocului.

Noul Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System va avea dimensiuni reduse, consola miniaturizată urmând a putea fi ţinută cu o singură mână. În schimb, noul NES mini nu va oferi un cititor pentru clasicele cartridge-uri de NES, consola urmând să aibă nu mai puţin de 30 de jocuri clasice preinstalate (lista completă poate fi consultată aici).

Pachetul Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System va include, pe lângă consolă, un cablu HDMI şi un controller NES clasic, la un preţ recomandat de vânzare echivalent cu 60€.

Pentru titlurile ce vor putea fi jucate în multiplayer local, va fi oferit şi al doilea conector de controller, cu suport pentru un al doilea astfel de dispozitiv. Controllerul de mini NES va fi comercializat şi separat, la un preţ echivalent cu 10€. Aceste controllere vor putea fi folosite şi pe consolele Wii şi WiiU pentru a juca titlurile clasice oferite prin serviciul Virtual Console.

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System va fi disponibil începând cu 11 noiembrie 2016.

Nintendo Classic Mini: NES

Urmărește Go4Games.ro pe Google News