Nintendo desemnează un distribuitor nou în regiunea noastră

Autor: Cosmin Aionita | 27.06.2016
Nintendo desemnează un distribuitor nou în regiunea noastră

Nintendo of Europe GmbH (divizia europeană a Nintendo, una dintre cei mai importante companii realizatoare de jocuri şi hardware dedicat din lume) a confirmat că, începând cu 1 octombrie 2016, CD Media SE va deveni reprezentantul său local regional de distribuţie pentru regiunea balcanică. Proaspăt parafata înţelegere se referă la distribuţia viitoarelor titluri software şi platforme dezvoltate de Nintendo.

Satoru Shibata, Preşedinte al Nintendo of Europe, a declarat: „Suntem foarte bucuroşi să începem cooperarea noastră cu CD Media şi am dori să le mulţumim tuturor fanilor Nintendo din Grecia şi teritoriile învecinate pentru sprijinul lor continuu pentru francizele noastre. Credem că CD Media are o echipă şi o infrastructură de servicii foarte puternică în regiune pentru a livra conţinutul nostru”.

Spiros Jamas, Preşedinte al CD Media, a declarat: „Suntem absolut încântaţi şi onoraţi că am fost selectaţi de către Nintendo of Europe ca partener de distribuţie regională. Acesta este un moment crucial în dezvoltarea noastră ca lider în distribuţia de divertisment digital în regiune. Ne angajăm să oferim fanilor Nintendo şi consumatorilor din regiune servicii şi suport exemplare.”

Ţările acoperite de acest nou contract de distribuţie sunt: Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Republica Macedonia, România, Croaţia, Slovenia, Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru şi Serbia.

CD Media este reprezentată în România de filiala sa locală Best Distribution SRL. Pe lângă Nintendo, Best Distribution este distribuitorul oficial în ţara noastră a unor publisheri precum Ubisoft, Square Enix sau Warner Bros. Interactive Entertainment.

Nintendo

Urmărește Go4Games.ro pe Google News