Nintendo pregăteşte lansarea unui parc de distracţii Super Mario

Autor: Cosmin Aionita | 14.01.2020
Nintendo pregăteşte lansarea unui parc de distracţii Super Mario

A rămas mai puţin de jumătate de an până la deschiderea oficială a parcului de distracţii Super Nintendo World, construit în cadrul Universal Studios din Osaka, Japonia. Cu această ocazie, compania japoneză a publicat un trailer dedicat acestui parc de distracţii, dezvăluind astfel câteva dintre atracţiile ce se vor regăsi în cadrul Super Nintendo World, cum ar fi cele bazate pe jocuri sau personaje precum Mario Kart sau Yoshi.

De asemenea, în cadrul unei conferinţe de presa dedicate acestui parc de distracţii, Nintendo a dezvăluit încă o particularitate a acestuia: vizitatorii vor primi brăţări “smart”, pe care le vor putea interconecta cu propriile smartphone-uri. Aceste smartband-uri vor fi folosite pentru a ţine evidenţa monedelor şi steluţelor pe care vizitatorii le câştigă în cadrul atracţiilor din parc, urmând să existe chiar şi leaderboard-uri dedicate celor mai bune astfel de performanţe.

Nu în ultimul rând, cei de la Nintendo promit că parcul de distracţii Super Nintendo World va include şi “arii secrete”, pentru accesarea cărora vizitatorii trebuie să îndeplinească anumite condiţii şi unde vor putea fi întâlniţi şi înfruntaţi “boşi de nivel”. O sarcină deloc simplă, “bătăliile cu boşii” fiind gândite pentru a fi abordate în mod “cooperativ”, mai mulţi vizitatori urmând a fi nevoiţi să se alieze pentru a duce la bun sfârşit aceste provocări.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News