Nintendo Switch atinge 10 milioane de exemplare vândute

Autor: Cosmin Aionita | 13.12.2017
Nintendo Switch atinge 10 milioane de exemplare vândute

Nintendo a anunţat, în plin sezon al sărbătorilor de iarnă, ca nu mai puţin de 10 milioane de console Nintendo Switch au fost comercializate la nivel global, începând din martie (atunci când a fost lansată consola) şi până acum.

Nintendo Switch este prima consolă ce poate fi atât conectată la TV, cât şi folosită în mod portabil, graţie ecranului tactil inclus. Cum fiecare consolă Switch de la Nintendo este livrată împreună cu două controlere Joy-Con, jucătorii pot profita şi de multiplayer local fără costuri suplimentare.

Spre surprinderea multora, încă din primul an Nintendo Switch a beneficiat de o bibliotecă de jocuri diversă, cu două dintre cele mai apreciate titluri ale anului: Super Mario Odyssey şi The Legend of Zelda: Breath of the Wild, cel din urmă câştigand şi mult râvnita distincţie de joc al anului la The Game Awards 2017. Nu au lipsit nici jocurile axate pe multiplayer, cum ar fi Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 sau ARMS şi nici titlurile provenite de la publisherii parteneri, precum Mario + Rabbids Kingdom Battle, FIFA 18, Rocket League, L.A. Noire sau The Elder Scrolls V: Skyrim.

Şi lansările de noi titluri pentru Nintendo Switch vor continua şi în 2018, cu jocuri precum Kirby Star Allies, seria Bayonetta sau un nou titlu al francizei Yoshi, publicate chiar de către Nintendo, precum şi cu suport de la partenerii third party, cu jocuri precum Wolfenstein II: The New Colossus de la Bethesda sau Mega Man 11 de la Capcom.

Nintendo Switch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News