Nioh 2 primeşte trailer-ul final înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 12.03.2020
Nioh 2 primeşte trailer-ul final înainte de lansare

Cu doar o zi rămasă până la apariţia jocului, Koei Tecmo şi Team Ninja, împreună cu Sony Interactive Entertainment, au publicat trailer-ul final pentru Nioh 2, pe care îl puteţi viziona în continuare. De asemenea, mai jos, puteţi urmări secvenţa introductivă din ediţia finală a jocului.

În Nioh 2, jucătorii vor intra în pielea unui mercenar singuratic, acţiunea urmând să se desfăşoare în Japonia anului 1555. Eroul nostru ascunde însă un secret teribil: acesta este o „corcitură” între om şi yokai, spirite malefice ce se hrănesc cu victimele lor. Ironic, protagonistul a îmbrăţişat ocupaţia de vânător de demoni, folosindu-şi puterile pentru stârpi creaturile responsabile pentru propria-i existenţă.

Într-o astfel de luptă, eroul pierde controlul asupra propriilor abilităţi moştenite de la yokai, fiind salvat de un negustor, cu ajutorul aşa-ziselor „Spirit Stones”, artefacte ce permit comunicarea dintre oameni şi yokai. Stăpân din nou pe propriilor puteri, protagonistul pleacă, împreună cu noul său aliat, în căutarea altor Spirit Stones. Cei doi nu vor fi însă singurii interesaţi de acestea artefacte legendare…

Nioh 2 va fi lansat, pentru PlayStation 4, pe 13 martie 2019. Dacă ne luăm după parcursul primului joc din serie, este foarte posibil ca această continuare să devină disponibilă, ulterior, şi pentru PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News