Nioh – trailer şi demo nou în august

Autor: Cosmin Aionita | 21.06.2016
Nioh - trailer şi demo nou în august

La E 2016, Koei Tecmo a anunţat detalii noi legate de Nioh, jocul de acţiune pentru PlayStation 4 dezvăluit cu ocazia Tokyo Game Show 2015. Astfel, versiunea demo alpha lansată în primăvara acestui an s-a bucurat de un succes neaşteptat, fiind descărcată şi încercată de peste 850 000 de jucători. Încurajaţi de feedback-ul bun primit din partea comunităţii, japonezii au anunţat că va urma un al doilea demo pentru Nioh, programat pentru luna august a acestui an.

De asemenea, cu ocazia E3-ului, a fost oferit un nou trailer pentru Nioh, precum şi imagini noi, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos.

Acţiunea din Nioh va avea loc într-o perioadă de război civil, în vechea Japonie, producătorii promiţând o îmbinare a elementelor ce ţin de folclorul nipon – samurai vs. creaturi supranaturale – cu tehnicile de luptă cu sabia caracteristice samurailor. Team Ninja, studioul din spatele acestui joc, are la activ titlurile Ninja Gaiden, Nioh fiind caracterizat drept o combinaţie între această serie şi câteva dintre mecanicile de joc caracteristice lui Dark Souls.

Nioh este aşteptat în cursul lui 2016, exclusiv pentru PlayStation 4.

Nioh

NiohNioh

NiohNioh

NiohNioh

NiohNioh

NiohNioh

NiohNioh

Urmărește Go4Games.ro pe Google News