Noi titluri Need for Speed, Titanfall şi Star Wars vor fi lansate în 2019

Autor: Cosmin Aionita | 08.02.2019
Noi titluri Need for Speed, Titanfall şi Star Wars vor fi lansate în 2019

Se pare că Electronic Arts nu a avut parte de sfârşitul de 2018 la care spera, vânzările noilor jocuri ale companiei nereuşind să se ridice la nivelul de aşteptări al publisher-ului. Astfel, atât noul Battlefield V (cu 7,3 milioane de exemplare comercializate până la sfârşitul anului trecut), cât şi FIFA 19 (cu 20 milioane de exemplare comercializate în 2018) se află sub estimările iniţiale ale celor de la EA.

Situaţia stă mult mai bine în cazul proaspăt lansatului Apex Legends, noul Battle Royale Free-to-play plasat în universul Titanfall, care în mai puţin de o săptămână de la apariţie a strâns deja o comunitate de nu mai puţin de 10 milioane de jucători. De asemenea, Electronic Arts pregăteşte şi alte „arme grele” pentru acest an calendaristic.

Astfel, publisher-ul intenţionează să lanseze în această perioadă titluri noi din seriile Titanfall, Plants vs. Zombies şi Need for Speed. Noul joc plasat în universul Titanfall nu va fi însă Titanfall 3, ci o experienţă cu totul nouă, conform descrierii celor de la Respawn Entertainment. A fost confirmat şi faptul că noul Plants vs. Zombies va fi un shooter, cel mai probabil Garden Warfare 3. Noul Need for Speed este aşteptat în toamna acestui an, toate aceste titluri urmând a fi prezentate oficial, cel mai probabil, în cadrul EA Play 2019.

Nu în ultimul rând, tot în toamna lui 2019 şi tot de la Respawn Entertainment, ar urma să fie lansat şi noul Star Wars Jedi: Fallen Order, un nou joc single player plasat în universul Războiului Stelelor, a cărui realizare este supervizată de nimeni altul decât Stig Asmussen, regizorul din spatele jocului God of War III.

Nu în ultimul rând, cei de la EA promit că inevitabilul FIFA 20 va aduce noutăţi semnificative, atât în cadrul modurile principale de joc, cât şi în ceea ce priveşte foarte popularul FIFA Ultimate Team.

NFS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News