Noul film Hitman primeşte primul trailer

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 12.02.2015
Noul film Hitman primeşte primul trailer

În cursul acestui an, vom avea ocazia de a viziona un nou film realizat după seria de jocuri video Hitman a celor de la IO Interactive. Este vorba despre Hitman: Agent 47, rolul principal fiind de această dată interpretat de Rupert Friend (cunoscut din serialul Homeland). Hitman a mai beneficiat în 2007 de o adaptare pentru marele ecran, Agentul 47 fiind interpretat atunci de Timothy Olyphant.

Alături de Rupert Friend, din distribuţia noului film Hitman: Agent 47 vor face parte Zachary Quinto (serialul Heroes, noile filme Star Trek), Ciarán Hinds (Mance Rayder din serialul Game of Thrones, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life) şi Hannah Ware (serialul Betrayal).

Povestea filmului se pare ca va urma ideea de bază a jocurilor: Agentul 47 este un asasin “creat în laborator”, ce încearcă să stopeze o megacorporaţie care doreşte să-i afle secretele şi să creeze o întreaga armată de astfel de clone. Pe parcursul aventurii sale, Agentul 47 va afla secrete cutremurătoare despre propriul său trecut. Scenariul noului film a fost scris de Michael Finch şi Kyle Ward, iar în scaunul de regizor a stat Aleksander Bach.

Hitman: Agent 47 va avea premiera în cinematografe pe 28 august 2015.

Hitman Agent 47

Urmărește Go4Games.ro pe Google News