Noul Kinect va fi lansat şi în versiune pentru Windows

Autor: Cosmin Aionita | 08.07.2014
Noul Kinect va fi lansat şi în versiune pentru Windows

În ultima vreme, în ceea ce priveşte gaming-ul, Microsoft şi-a făcut un obicei din a ignora PC-ul în favoarea consolelor din familia Xbox, direcţionându-şi mai toate eforturile înspre această latură.

Şi iată că după ce gigantul din Redmond a hotărât să elimine senzorul Kinect din pachetele Xbox One, diminuând astfel preţul pentru a rămâne competitivi în faţa concurenţei, a fost confirmată în sfârşit şi data de lansare a versiunii pentru PC a senzorului-minune de la Microsoft.

Astfel, versiunea specială pentru Windows a generaţiei a doua de senzori Kinect va fi comercializată la un preţ echivalent cu 199$, începând cu 15 iulie 2014. Kinect pentru Windows va beneficia de aceleaşi specificaţii precum versiunea pentru Xbox One (1080p30fps), însă va folosi o mufă standard USB 3.0 pentru a realiza conexiunea cu PC-ul.

De asemenea, deşi se ştie că aplicaţiile versiunii Kinect pentru Windows sunt mai degrabă în domeniul experimental, Microsoft nu va include în pachet şi kitul de dezvoltare Kinect for Windows SDK 2.0, doritorii fiind nevoiţi să achiziţioneze o licenţă separată pentru acest software.

Kinect

Urmărește Go4Games.ro pe Google News