Noul Saints Row a fost amânat. Când a fost reprogramat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 17.11.2021
Noul Saints Row a fost amânat. Când a fost reprogramat jocul
Foto: Deep Silver

Prin intermediul unei postări oficiale pe contul de Twitter al jocului, Deep Silver și studioul Volition Inc. au confirmat că reboot-ul seriei Saints Row a fost amânat. Cu lansarea inițială programată pentru luna februarie a anului viitor, Saints Row a fost amânat și își va face apariția abia pe 23 august 2022.

Vestea a dat-o chiar Jim Boone, Chief Creative Officer în cadrul studioului Volition Inc. Conform spuselor lui Boone, prioritatea studioului este crearea celui mai bun joc Saints Row de până acum și, pentru a atinge acest obiectiv, pur și simplu este nevoie de mai mult timp. Perioada suplimentară alocată dezvoltării va fi utilizată pentru ajustarea fină a unor mecanici de joc și pentru finisarea produsului.

Un reboot complet pentru seria Saints Row

Noul Saints Row se dorește a fi un reboot complet pentru serie, precum și un așa-zis origin story pentru gruparea Saints. Vom avea parte de o distribuție complet nouă, formată din Neenah, Eli și Kevin, conduși “în luptă” de lidera The Boss, iar jucătorii vor putea vor putea experimenta noutățile de gameplay din viitorul Saints Row alături de aceste personaje. De asemenea, și aspectul eroilor controlați va putea fi personalizat, aceștia putând fi mai apoi folosiți și în componenta multiplayer co-op a jocului.

Acțiunea se va desfășura într-un oraș nou: Santo Ileso, locul unde afacerile fac casă bună cu ilegalitățile, numai bun pentru a porni un nou imperiu al crimei. Orașul va fi împărțit în nouă districte, iar producătorii promit că va reprezenta cel mai cuprinzător mediu de joc inclus în titlurile seriei până acum.

Noul Saints Row este așteptat pe 23 august 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (Epic Games Store).

Sursa: Saints Row Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News