Saints Row – reboot-ul seriei a fost dezvăluit la Gamescom 2021

Autor: Cosmin Aionita | 26.08.2021
Saints Row – reboot-ul seriei a fost dezvăluit la Gamescom 2021
Foto: Deep Silver

Deep Silver, companie ce aparține de Embracer Group, împreună cu studioul Volition, Inc. au dezvăluit, pe scena de la Gamescom Opening Night Live, noul joc al seriei Saints Row. Denumit simplu Saints Row, noul titlu se dorește a fi un reboot complet pentru această franciză, precum și un așa-zis origin story pentru gruparea Saints.

Și pentru că tot am adus în discuție “sfinții” din noul joc, vom avea parte de o distribuție complet nouă, formată din Neenah, Eli și Kevin, conduși “în luptă” de lidera The Boss. Jucătorii vor putea alege alături de care dintre aceste patru personaje vor parcurge povestea din noul Saints Row.

Acțiunea se va desfășura, la rândul său, într-un oraș nou: Santo Ileso, un loc unde afacerile fac casă bună cu ilegalitățile, numai bun pentru a porni un nou imperiu al crimei. Orașul va fi împărțit în nouă districte, iar producătorii promit că va reprezenta cel mai cuprinzător mediu de joc inclus în titlurile seriei până acum.

Saints Row
Foto: Deep Silver

Jocurile seriei Saints Row au fost mereu sărite de pe fix, iar viitorul titlu nu va face excepție de la această regulă. Cei de la Volition, Inc. promit tone de arme, care mai de care mai exotice și mortale, pe care jucătorii le vor putea personaliza în detaliu. De asemenea, și aspectul eroilor controlați va putea fi personalizat, aceștia putând fi mai apoi folosiți și în componenta multiplayer co-op a jocului.

Producătorii promit că, până în momentul lansării, vor dezvălui numeroase detalii suplimentare despre noul Saints Row. Jocul este așteptat pe 25 februarie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (Epic Games Store).

Saints Row: The Third Remastered, oferit gratuit

De altfel, pentru a celebra dezvăluirea noului joc, unul dintre titlurile mai vechi ale seriei – Saints Row: The Third Remastered – este oferit în mod gratuit prin intermediul Epic Games Store. Oferta va rămâne valabilă până pe 2 septembrie 2021.

Saints Row
Foto: Deep Silver

Sursa: SaintsRow.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News