NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready pentru Marvel’s Midnight Suns, Hitman și Deliver Us Mars. Ce alte jocuri au fost optimizate

Autor: Cosmin Aionita | 26.01.2023
NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready pentru Marvel’s Midnight Suns, Hitman și Deliver Us Mars. Ce alte jocuri au fost optimizate
Foto: NVIDIA

NVIDIA a anunțat disponibilitatea unui nou driver Game Ready pentru plăcile video GeForce. Acesta aduce optimizări pentru implementările DLSS 3 din Marvel’s Midnight Suns, HITMAN 3, și Deliver Us Mars. De asemenea, acest driver Game Ready oferă performanță optimizată pentru noi titluri precum remake-ul Dead Space și Forspoken, ambele cu suport pentru DLSS.

Marvel’s Midnight Suns și Hitman, cu DLSS 3 începând de astăzi

Lansat luna trecută, Marvel’s Midnight Suns pe PC a avut suport pentru DLSS 2, reflexii ray-traced și ocluzie ambientală ray-traced. Începând de astăzi, 26 ianuarie, ediția de PC va primi un update pentru NVIDIA DLSS 3, crescând astfel performanța pentru gamerii care dețin o placă video GeForce RTX din seria 40.

Tot astăzi, HITMAN 3 va deveni HITMAN World of Assassination, care va include acces la întregul conținut din HITMAN 1 și HITMAN 2. Cei care dețin HITMAN 3 deja vor primi un upgrade gratuit la HITMAN World of Assassination pe toate platformele.

Simultan, va fi lansat un nou update pentru joc, ce va include suportul pentru DLSS 3. Acesta sosește după ce, în luna mai a anului trecut, jocul primise DLSS 2 și Ray Tracing, și permite posesorilor de plăci video GeForce RTX din seria 40 să obțină performanță superioară.

Game Ready pentru jocuri noi, toate îmbunătățite cu DLSS

Driverele Game Ready includ optimizări și îmbunătățiri pentru a susține cele mai noi lansări de jocuri și update-uri. Noul driver a adăugat suport pentru câteva jocuri foarte anticipate și include optimizări pentru:

  • Dead Space, care se lansează pe 27 ianuarie cu DLSS 2
  • Deliver Us Mars, care se lansează pe 2 februarie cu DLSS 3, NVIDIA Reflex și Ray Tracing
  • Forspoken, disponibil din 24 ianuarie cu DLSS 2

Despre Driverele Game Ready

NVIDIA se laudă că driverele GeForce Game Ready livrează cea mai bună experiență în jocurile actuale, fiind calibrate în colaborare cu dezvoltatorii și testate extins pe mii de configurații hardware de desktop sau laptop pentru performanță și fiabilitate maxime.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News