O actriță faimoasă va juca în Dying Light 2. Peste 15 minute de gameplay nou

Autor: Cosmin Aionita | 03.12.2021
O actriță faimoasă va juca în Dying Light 2. Peste 15 minute de gameplay nou
Foto: Techland

Odată cu vestea că Dying Light 2: Stay Human a atins stadiul Gold, Techland a publicat și un nou clip din acest joc, ce oferă peste un sfert de oră de secvențe de gameplay nemaivăzute până acum. Cu această ocazie, a fost confirmat și faptul că actrița cunoscută Rosario Dawson va face parte din distribuția jocului, urmând să interpreteze rolul lui Lawan, una dintre aliatele personajului principal din Dying Light 2.

Acțiunea și gameplay-ul din Dying Light 2: Stay Human va avea loc în orașul post-apocaliptic The City, cu 15 ani mai târziu față de evenimentele din primul titlu al seriei. Jucătorii vor intra în pielea lui Aiden Caldwell, unul dintre supraviețuitorii infectați, ale cărui abilități de parkour și luptă îl vor ajuta pe parcursul poveștii. Narațiunea va fi afectată de hotărârile pe care eroul le va lua pe parcursul jocului.

Cel de-al doilea joc al seriei Dying Light este construit folosind C-Engine, o nouă generație a tehnologiei grafice dezvoltate de Techland, gândită special pentru a acomoda gameplay-ul open world action/adventure și action-RPG al jocului. De coloana sonoră a jocului se va ocupa Olivier Deriviere (A Plague Tale: Innocence, Vampyr, Remember Me, Assassin’s Creed IV: Black Flag – Freedom Cry).

Dying Light 2: Stay Human va fi lansat pe 4 februarie 2022 și va fi disponibil în variante pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Dying Light YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News