Observation, încă o exclusivitate pentru Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 27.03.2019
Observation, încă o exclusivitate pentru Epic Games Store

Devolver Digital este cel mai recent publisher ce se adaugă listei de “răzvrătiţi” ce aleg să părăsească Steam în favoarea noului serviciu Epic Games Store, lansat de părinţii jocului Fortnite şi ai motorului grafic Unreal Engine. În ciuda relativei adversităţi cu care a fost primit Epic Games Store de fanii jocurilor pentru PC, serviciul celor de la Epic Games propune beneficii vizibile pentru dezvoltatorii de jocuri, oferindu-le acestora o cotă de nu mai puţin de 88% din vânzări (faţă de numai 70% în cazul Steam).

Suficient pentru a-i convinge şi pe cei de la Devolver Digital să publice versiunea de PC a viitorului joc Observation doar prin Epic Games Store, pagina deja existentă de pe Steam fiind eliminată între timp. Migrarea către Epic Games Store este confirmată şi prin intermediul celui mai nou trailer al jocului, disponibil mai jos.

Odată cu trecerea către serviciul oferit de Epic Games, au fost publicate şi cerinţele de sistem necesare pentru a rula Observation pe PC:

Cerinţe minime:
• OS: Windows 7, 8, 8.1, 10 (doar 64-bit)
• CPU: Intel Core i3-3240 (dual core, 3,4GHz), AMD FX-4300 (quad core, 3,8GHz) sau echivalent
• Video: GeForce GT 640 (2GB VRAM) sau Radeon HD 7750 (1GB VRAM)
• Memorie RAM: 4 GB
• Stocare: 12 GB disponibili

Sistem recomandat:
• OS: Windows 7, 8, 8.1, 10 (doar 64-bit)
• CPU: Intel Core i5-6600K (quad core, 3,5GHz), AMD Ryzen 3 2200G (qiad core, 3,5GHz) sau echivalent
• Memorie RAM: 8 GB
• Stocare: 12 GB disponibili

Acţiunea din Observation va avea loc în zilele noastre, pe o staţie spaţială, jucătorul urmând să intre în rolul inteligenţei artificiale SAM, însărcinată cu bunul mers al complexului spaţial. Pe parcursul jocului, SAM îşi va oferi asistenta doctoriţei Emma Fisher, aceasta încercând să redreseze staţia spaţială după un eveniment misterios, restul echipajului fiind dat dispărut.

Chiar dacă SAM nu va putea interveni direct în acţiune, AI-ul navei va avea control deplin asupra camerelor de supraveghere, şi va putea acţiona sistemele interne ale staţiei spaţiale sau unele dintre uneltele de la bord. Prin aceste metode, jucătorul va încerca să-i uşureze sarcina dr. Fisher, ajutând-o să rezolve anumite puzzle-uri şi să progreseze în poveste.

Observation va fi lansat pe 21 mai 2019, în versiuni pentru PlayStation 4 şi PC (Epic Games Store).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News