Offworld Trading Company şi GoNNER, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 06.03.2020
Offworld Trading Company şi GoNNER, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Epic Games Store începe weekend-ul oferind două noi jocuri gratuite: de această dată, până pe 12 martie 2020, puteţi descărca gratuit titlurile pentru PC Offworld Trading Company şi GoNNER.

Offworld Trading Company este un joc de strategie izvorât din mintea creativă a lui Soren Johnson, lead designer-ul foarte popularului Civilization IV. În acest joc, planeta Marte a fost colonizată, iar corporaţiile-mamut de pe Pământ se confruntă pentru controlul acestei noi pieţe de desfacere.

GoNNER este un platformer generat aleatoriu, cu elemente “roguelike” şi o dificultate pe măsură. Jocul a fost realizat de studioul independent Art in Heart, şi spune povestea prieteniei dintre Ikk, Moarte şi o balenă spaţială numită Sally.

GoNNER poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 12 martie 2020, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/gonner/home şi apăsând butonul marcat “Get”. Pentru jocul Offworld Trading Company, accesaţi link-ul https://www.epicgames.com/store/en-US/product/offworld-trading-company/home, apăsaţi butonul “See Editions” şi apoi selectaţi “Get” din dreptul ediţiei de bază a jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News