Pachet gratuit de item-uri Fortnite pentru abonaţii PlayStation Plus

Autor: Cosmin Aionita | 13.09.2018
Pachet gratuit de item-uri Fortnite pentru abonaţii PlayStation Plus

În încercarea de a face publicul să uite de imposibilitatea posesorilor de PlayStation 4 de a juca online cu utilizatorii de console Nintendo Switch şi Xbox One, Sony Interactive Entertainment şi Epic Games au realizat un parteneriat prin intermediul căruia abonaţii PlayStation Plus au acces gratuit la un pachet de “bunătăţi” pentru Fortnite.

Este vorba despre aşa-numitul Fortnite Battle Royale: PlayStation Plus Celebration Pack, o colecţie de trei item-uri in-game (personalizate în stilul PlayStation, doar cu rol cosmetic, fără a influenţa gameplay-ul): Flappy Glider, Controller Pickaxe şi Skydiving Trail. Puteţi descărca acest pachet, dacă sunteţi abonat PlayStation Plus, de aici.

Acest bonus oferit jucătorilor de Fortnite de pe platforma Sony vine după ce, acum două zile, Epic Games a lansat un nou update pentru jocul lor, adăugând astfel o nouă armă şi un nou personaj modurilor de joc Battle Royale, respectiv Save The World. De asemenea, ca informaţie mai degrabă amuzantă, un studiu recent indică că dependenţa de Fortnite este responsabilă pentru nu mai puţin de 5% dintre divorţurile ce au loc în cursul acestui an, în Regatul Unit al Marii Britanii.

Fortnite este disponibil, în mod gratuit, pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, MacOS X, iOS şi Android (beta).

Fortnite Battle Royale: PlayStation Plus Celebration Pack

Urmărește Go4Games.ro pe Google News