PC Gaming Show revine în 2021. Când va avea loc evenimentul

Autor: Cosmin Aionita | 12.04.2021
PC Gaming Show revine în 2021. Când va avea loc evenimentul
Foto: PC Gamer

Odată cu anunțul conform căruia E3 2021 urmează să se desfășoare într-un format complet digital, cei de la PC Gamer au confirmat ca PC Gaming Show, evenimentul dedicat celor care preferă jocurilor pentru PC, va reveni, rândul său, pe 13 iunie 2021.

PC Gaming Show a fost, anul trecut, cel mai mare eveniment digital dedicate jocurilor pentru PC, cu o audiență de 5,9 milioane de urmăritori în 2020, prin intermediul tuturor platformelor. Formatul PC Gaming Show a debutat în 2015, cu scopul de a oferi și creatorilor de jocuri pentru PC posibilitatea să se facă remarcați în perioadele dedicate E3-ului, din vara fiecărui an.

De-a lungul anilor, pe scena de la PC Gaming Show au debutat sau au fost prezentate titluri precum: Valheim, XCOM 2, Borderlands 3, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Mount & Blade 2: Bannerlord, Warframe sau Baldur’s Gate 3.

În aceeași zi de 13 iunie 2021, pe lângă PC Gaming Show, va fi difuzat și Future Games Show, evenimentul digital alternativ, organizat de GamesRadar în colaborare cu parteneri precum Sony Interactive Entertainment, Warner Bros. Games, Ubisoft, Team17 și alții. Ediția din această vară a Future Games Show va include o combinație de jocuri AAA și indie pentru majoritatea platformelor, plecând de la PlayStation 5, trecând prin Xbox Series X|S și Nintendo Switch și ajungând până la PC și dispozitive mobile.

Atât PC Gaming Show, cât și Future Games Show, în edițiile lor din această vară, vor putea fi urmărite în direct, pe 13 iunie 2021, chiar aici pe Go4Games.

E3 2021 se întoarce, în format digital

După anularea din 2020, Entertainment Software Association a confirmat că va organiza E3 2021 într-un format 100% digital, evenimentul urmând să se desfășoare online în perioada 12 – 15 iunie 2021.

Publisherii și dezvoltatorii de jocuri video vor avea astfel ocazia să-și prezinte cele mai recente creații direct către fanii din întreaga lume. De altfel, Entertainment Software Association a confirmat că va lucra, pentru bunul mers al E3 2021, cu parteneri din întreaga industrie, iar conținutul rezultat va fi disponibil, în mod gratuit, pentru toți cei interesați.

PC Gaming Show
Foto: PC Gamer

Sursa: PC Gamer

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News