Perfect Dark – Microsoft reînvie o serie clasică pe noile console Xbox

Autor: Cosmin Aionita | 14.12.2020
Perfect Dark - Microsoft reînvie o serie clasică pe noile console Xbox

Acum doi ani, cei de la Microsoft anunțau formarea The Initiative, unui nou studio producător de jocuri în orașul Santa Monica din California. În cadrul ceremoniei The Game Awards 2020, am primit și primele detalii referitoare la noul proiect al celor de la The Initiative: o revenire în forță a seriei Perfect Dark.

Acțiunea din Perfect Dark va avea loc în viitorul apropiat, iar jucătorii vor avea ocazia de a intra în pielea agentei secrete Joanna Dark, în ceea ce producătorii numesc un thriller cu tematică ecologică.

Încă de la formarea studioului The Initiative, scopul celor de la Microsoft a fost de a recruta unii dintre cei mai talentați dezvoltatori de jocuri din industrie, cu o pasiune comună pentru a spune povești prin intermediul acestui mediu de divertisment, de a crea lumi credibile și experiențe de joc memorabile.

Seria începută pe Nintendo 64 revine pe noile console Xbox

Astfel s-a ajuns la revigorarea unei serii mai vechi din portofoliul Xbox Game Studios, seria Perfect Dark fiind pornită de studioul Rare (ce aparține tot de Microsoft) pe clasica consolă Nintendo 64.

Conform promisiunilor oferite de Darrell Gallagher, conducător al studioului The Initiative, mai multe detalii despre noul Perfect Dark vor fi oferite în curând.

Până atunci însă, știm că acest nou joc Perfect Dark este construit pentru PC și pentru consolele Xbox de nouă generație (Xbox Series X și Xbox Series S) și, atunci când va fi lansat, urmează să fie disponibil în cadrul abonamentului Xbox Game Pass.

Sursa: Xbox Wire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News