Peste 36 de milioane de jucători conectați simultan: Steam doboară un nou record

Autor: Cosmin Aionita | 20.03.2024
Peste 36 de milioane de jucători conectați simultan: Steam doboară un nou record
Foto: Profimedia Images

Chiar la începutul acestei luni, Steam își depășea propriul record de popularitate, înregistrând peste 34 de milioane de jucători conectați în același timp la platforma celor de la Valve. Iată-ne acum, la puțin peste 2 săptămâni scurse din acel moment, și acest nou record a căzut la rândul său, serviciul de gaming al celor de la Valve fiind accesat, concomitent, de peste 36 de milioane de gameri din toată lumea! Mai exact, 36,354 de milioane de jucători au fost conectați la Steam în același timp!

În privința celor mai jucate titluri, lucrurile nu sunt foarte diferite față de momentul recordului anterior, jocuri precum Counter-Strike 2, Dota 2 sau PUBG: Battlegrounds aflându-se în continuare în vârful preferințelor utilizatorilor Steam. Trebuie remarcată ascensiunea lui Helldivers 2, jocul realizat de Arrowhead și publicat de Sony Interactive Entertainment urcând până pe locul al treilea în clasamentul celor mai jucate titluri de pe Steam.

Steam milioane
Foto: SteamDB

Record doborât în plină perioadă de reduceri

La momentul înregistrării noului record în ceea ce privește jucătorii conectați simultan la platforma Valve, pe Steam se afla în plină desfășurare campania de reduceri de primăvară, o bună parte din titlurile incluse în catalogului Steam fiind oferite la prețuri reduse până pe 21 martie 2024, la ora 20:00 (ora României).

Vă recomandăm să explorați astfel întreaga ofertă Steam: multe reduceri nu sunt afișate pe prima pagină și s-ar putea să găsiți și alte jocuri (sau colecții întregi!) care să vă facă cu ochiul, la prețuri reduse semnificativ.

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News