Pikmin 3 Deluxe va fi lansat pentru Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 06.08.2020
Pikmin 3 Deluxe va fi lansat pentru Nintendo Switch

Chiar și în condițiile în care Nintendo Switch nu duce lipsă de titluri exclusive special dezvoltate pentru această consolă, cei de la Nintendo continuă să readucă în actualitate jocurile mai vechi de pe generațiile anterioare de console. Acum a venit rândul lui Pikmin 3 Deluxe, o versiune actualizată a jocului lansat în 2013 pe Nintendo Wii U.

Îmbunătățit și cu toate DLC-urile la pachet

Ediția Deluxe a lui Pikmin 3 va sosi pe Nintendo Switch în toamna acestui an cu o serie de adăugiri și îmbunătățiri. Spre exemplu, întregul Story Mode va putea fi abordat acum în mod cooperativ, alături de un prieten, și au fost adăugate noi misiuni secundare special concepute pentru modul co-op. De asemenea, toate pachetele DLC lansate pentru ediția originală vor fi incluse în acestă variantă Deluxe.

Nu în ultimul rând, Pikmin 3 Deluxe va include noi opțiuni de dificultate, posibilitate de a ținti mai precis prin intermediul unui sistem de “lock on”, indicii opționale, precum și posibilitatea de a juca într-un ritm mai relaxat, concepută pentru începători. Nu vor lipsi nici opțiunile apreciate din ediția originală, precum posibilitatea de folosi o camera foto in-game, prin intermediul căreia veți putea realiza fotografii ale mediilor de joc sau ale creaturilor pe care exploratorii le vor întâlni pe parcursul aventurii lor.

Sosește în exclusivitate pe Nintendo Switch

În Pikmin 3 Deluxe, jucătorii vor da comenzi unei echipei formate din trei exploratori și grupului acestora de Pikmini, în încercarea de a rezolva puzzle-uri sau supraviețui întâlnirilor cu tot felul de creaturi. Mediile de joc vor fi, de asemenea, variate, pornind de la Distant Tundra înzăpezită și trecând prin Twilight River sau Garden of Hope, fiecare cu propria faună amenințătoare.

Pikmin 3 Deluxe va aduce și noi misiuni secundare în cadrul poveștii, în care simpaticii Olimar și Louie vor explora planeta PNF-404. Nu vor lipsi nici meciurile multiplayer 1v1 din cadrul modului Bingo Battle.

Pikmin 3 Deluxe va fi lansat pe 30 octombrie 2020, în exclusivitate pentru Nintendo Switch.

Pikmin 3 Deluxe Nintendo Switch

Sursa: Nintendo

Urmărește Go4Games.ro pe Google News