Inițiativa Play At Home continuă: Ratchet & Clank, joc gratuit pentru PS4 și PS5

Autor: Cosmin Aionita | 24.02.2021
Inițiativa Play At Home continuă: Ratchet & Clank, joc gratuit pentru PS4 și PS5

Anul trecut, la scurt timp după aplicarea măsurilor de lockdown în mai toată Europa, cei de la Sony Interactive Entertainment au reacționat, inițiând programul Play At Home. Mai exact, pentru a face față izolării cauzate de măsurile de prevenire ale răspândirii COVID-19, Sony a oferit, în mod gratuit, câteva jocuri gratuite pentru utilizatorii de console PlayStation 4 și PlayStation 3.

Așadar, în aprilie 2020, Uncharted: The Nathan Drake Collection (pachetul ce include versiunile remasterizate pentru PS4 ale primelor trei jocuri din seria Uncharted) și Journey (atât versiunea de PlayStation 4, cât și cea pentru PlayStation 3) au fost oferite gratuit.

Play At Home

Play At Home continuă cu un joc gratuit pentru PlayStation 4

Iar Sony a anunțat că programul Play At Home va continua și în 2021, în încercarea de a suplini alte forme de divertisment de care încă nu ne putem bucura la momentul actual. Astfel, în intervelul martie – iunie 2021 vom avea parte de noi jocuri gratuite, dar și de alte oferte din partea partenerilor celor de la Sony.

Șirul jocurilor gratuite va începe marți, 2 martie 2021, cu titlul Ratchet & Clank, realizat de studioul Insomniac Games și lansat în 2016 pentru PlayStation 4. Astfel, toți cei interesați vor putea revendica jocul Ratchet & Clank de pe PlayStation Network până la finalul lunii martie. Odată revendicat, jocul va putea fi descărcat și rulat oricând doriți, fie pe consolele PlayStation 4 sau PS4 Pro, fie pe PlayStation 5, prin intermediul funcției de backwards compatibility.

În plus, prin intermediul unui parteneriat cu Funimation, Sony oferă acces extins pentru noii abonați la platformele specializate în anime-uri Funimation și Wakanim, doar în țările în care acestea sunt disponibile (deci, din păcate, nu și în România).

Conform celor de la Sony, acestea nu reprezintă decât o porțiune din ce va avea de oferit inițiativa Play At Home în cursul acestui an: următoarele jocuri și oferte gratuite vor fi anunțate în curând.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News