Playdead, autorii Limbo şi Inside, lucrează la un nou joc

Autor: Cosmin Aionita | 26.01.2017
Playdead, autorii Limbo şi Inside, lucrează la un nou joc

Playdead, studioul danez responsabil pentru două dintre cele mai de succes jocuri independente din ultimii ani (Limbo şi Inside), a confirmat că lucrează la un nou proiect. Anunţul a venit prin intermediul contului oficial de Twitter al companiei, la cârma proiectului aflându-se, din nou, Arnt Jensen, fondatorul studioului Playead. Mai mult, a fost oferită şi o primă captură de ecran din acest nou titlu, pe care o puteţi admira în continuare.

Playdead

Atât Inside, cât şi mai vechiul Limbo, se numără deja printre favoritele fanilor platformerelor cu elemente de puzzle. Totuşi, spre deosebire de Limbo, personajul principal din Inside capătă abilitatea de a poseda şi controla corpuri neînsufleţite pentru a duce la bun sfârşit unele dintre puzzle-urile din joc. Inside s-a bucurat de aprecieri şi în redacţia Go4games, regăsindu-se printre recomandările noastre referitoare la cele mai bune jocuri ale anului 2016.

Inside este disponibil în format digital pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. În schimb, Limbo poate fi achiziţionat pentru cam toate platformele de gaming existente: PC (Windows şi Linux), MacOS X, PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Wii U, iOS şi Android.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News