PlayStation 4 Pro Destiny 2 bundle, dezvăluit oficial

Autor: Cosmin Aionita | 11.07.2017
PlayStation 4 Pro Destiny 2 bundle, dezvăluit oficial

Începând de săptămâna viitoare, posesorii de console vor putea încerca versiunea beta a mult aşteptatului joc Destiny 2. Cu această ocazie, cei de la Sony au dezvăluit primul pachet bundle în care va fi inclusă o ediţie specială a consolei PlayStation 4 Pro, alături de shooter-ul online al celor de la Bungie şi Activision.

PS4 Pro Destiny 2

Este vorba despre o consolă PlayStation 4 Pro de culoare albă, acompaniată de un controller „asortat”, însoţite de un exemplar fizic al jocului Destiny 2, împreună cu un voucher ce va oferi acces la conţinut digital suplimentar, cum ar fi Expansion Pass-ul pentru Destiny 2, dar şi bonusuri precum o sabie legendară, un player emote legendar şi o emblemă inspirată de imperiul Cabal. Expansion Pass-ul include acces la primele două expansion pack-uri pentru Destiny 2.

Mai mult, posesorii versiunii pentru PlayStation 4 a jocului Destiny 2 vor avea acces şi la conţinut exclusiv, despre care puteţi afla mai multe urmărind trailer-ul de mai jos.

Bundle-ul constând în consola albă PlayStation 4 Pro şi jocul Destiny 2 va fi disponibil începând cu 6 septembrie 2017, la un preţ local de 1999,90 lei. Destiny 2 va fi lansat simultan, pe 6 septembrie, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Ediţia pentru PC a jocului va fi disponibilă pe 24 octombrie 2017, prin intermediul serviciului Battle.net al celor de la Blizzard Entertainment.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News