PlayStation Now va include şi jocuri pentru PlayStation 4

Autor: Cosmin Aionita | 17.03.2017
PlayStation Now va include şi jocuri pentru PlayStation 4

PlayStation Now este platforma de game streaming a celor de la Sony, prin intermediul căreia jucătorii au ocazia de a încerca sute de jocuri de PlayStation 3 (peste 480 de titluri) cu ajutorul tehnologiei de tip video streaming (derivată din fostul serviciu Gaikai, achiziţionat de Sony în vara anului 2012). Recent, Sony a anunţat că va întrerupe suportul pentru PlayStation Now pe vechile console PlayStation 3 şi PlayStation Vita, serviciul urmând să rămână activ doar pe PlayStation 4 şi PC-urile echipate cu sisteme de operare Windows.

Avem parte însă şi de vesti bune: în catalogul de jocuri oferit de acest serviciu vor fi adăugate, foarte curând, şi jocuri pentru PlayStation 4. Astfel, posesorii de PC-uri vor avea, în premieră, posibilitatea de a încerca şi titlurile exclusive de PS4. Rămâne de văzut însă care vor fi jocurile de PlayStation 4 ce-şi vor face apariţia în oferta PS Now.

De asemenea, toate jocurile ce urmează să fie incluse în libraria PS Now (inclusiv cele de PS4) vor fi accesibile într-un singur abonament, detalii suplimentare despre preţul şi disponibilitatea acestuia urmând să fie anunţate în curând. Nu în ultimul rând, momentan anunţul se aplică versiunii nordamericane a serviciului PlayStation Now, cu posibilitatea destul de evidentă ca aceste adăugiri să-şi facă apariţia, mai târziu, şi în Europa.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News